CATALOG produse

 • Igiena mâinilor
  Mâinile sunt un vector de contaminare foarte mare. Atât îin viaţta cotidiană, cât şi în cea profesională, mâinile atrag şi ulterior îimprăştie numeroşi microbi şi germeni, transmiţători de boli.
 • Alte produse de igienă
  Curăţenia şi ordinea nu sunt probleme de instinct; acestea sunt chestiuni care ţin de educaţie, şi ca majoritatea lucrurilor bune, trebuie să-ţi cultivi gustul pentru ele.
 • Igiena auto
  Caroseria oricărui automobil, fie nou sau vechi, are nevoie de o îngrijire regulată. Adică, să fie spălată sistematic, lustruită cu ceară specială, şi să fie îngrijite zgârieturile etc. Spălarea unui autoturism nu este chiar atât de simplă. În cazul în care nu o faceţi corect, caroseria maşinii va arăta jalnic.
 • Igiena ţesăturilor
  Având grijă de hainele dumneavoastă, nu veţi face numai să le prelungiţi durata de viaţă ci şi să arătaţi mai bine. Cumpărarea hainelor noi, poate fi costisitoare şi uneori inutila, atunci când aveţi grijă de hainele pe care le aveţi deja.
 • Odorizarea spaţiilor
  Parfumurile au fost folosite pentru a masca mirosurile încă din antichitate. O varietate de compuşi au fost folosite în ultimele două milenii pentru abilităţile lor de a crea arome plăcute sau elimina mirosurile neplăcute.
 • Igiena suprafeţelor verticale
  Este necesar ca pentru a avea o casa curată şi împrospătată să acordam atenţia cuvenită tuturor suprafeţtelor din casă. Trebuie să folosim pentru fiecare îin parte produse speciale, să urmăm instrucţiunile de folosire pentru a evita degradarea sau chiar distrugerea treptată a lor.
 • Igiena grupului sanitar
  O baie murdară este un adevarat motiv de jenă. Fără o îngrijire deosebită, această locatie ar putea deveni un adevărat paradis al microbilor. Menţinerea unei băi curate nu trebuie să fie neapărat un lucru dificil.
 • Igiena bucătăriilor
  Să încercăm să nu considerăm bucatăria o cameră obisnuită, ci ca pe un adevarat laborator unde sunt mânuite şi preparate alimentele. O optica ce ne ajută să întelegem cât este de importantă păstrarea curăţeniei îin acest spaţiu, pentru a evita neplăcutele surprize.
 • Igiena pardoselilor
  O pardoseala bine întreţinută oferă o imagine clară şi îi măreşte durata de viaţă a acesteia. O inspectare regulată şi un program de întreţinere adecvat vă vor salva de la cheltuielile pentru repararea pardoselii deteriorate.