Cine suntem?

             Suntem Axa Roteal, producator de detergenţi profesionali şi săpunuri lichide, încă din anul 1998, destinate curăţeniei şi igienei instituţionale/industriale, având la bază reţete proprii. Ajungâind în anul 2003 pe locul I   in TOPUL FIRMELOR 2003 pe sectorul 6 în domeniul chimic iar în anul 2009 pe locul I in TOP AFACERI .

             Din anul 2005 suntem certificaţi ca furnizor feroviar de către A.F.E.R.

             Suntem certificaţi de catre TUV THURINGEN –TECHNISCHE AKADEMIE ALTENSTEIN ca auditori interni.

             Deţinem laborator chimic propriu autorizat AFER.

             Suntem în plin proces de certificare a conformităţii Sistemului de Management Integrat (calitate, mediu, OHSAS).

            

Societatea noastra este membra a oraganizatiei mondiale ISSA – International Sanitary Supply Association.

 

 • Scurt istoric:

                  Fondată în 1998 SC AXA ROTEAL SRL   este o societate independentă, care este astăzi recunoscută ca una dintre companiile  serioase de pe piaţa românească pe sectorul produselor de curăţare şi igienă.
  Iniţial, societatea s-a format ca o companie de cercetare şi dezvoltare pentru a particulariza formulări de detergenţi pentru utilizatorii din industrie si institutii. Axa Roteal a evoluat într-o organizaţie natională condusă de principalele motoare de dezvoltare, tehnologie, inovare, crearea de valoare şi de serviciu performant.
  Suntem mândrii să spunem că datorită concentrării noastre asupra dorinţelor clienţilor am crescut în fiecare an, producând o linie diversificată de detergenţi şi produse pentru igienă, fiind  în măsură să oferim clienţilor în cele mai diverse domenii de activitate soluţii  şi flexibilitate cuplate cu livrări regulate şi atenţie personală la detaliu a cerinţelor lor.
  În prezent Axa Roteal  dezvoltă, produce şi distribuie o gama largă de produse de curăţare la o înaltă calitate în toată ţara având capacitatea de a crea şi pune în aplicaţie soluţii specifice pentru a înbunătaţi performanţa, aspectul si costul total al produselor, pentru satisfacţia totală a clienţilor, obţinându-se astfel o creştere profitabilă pentru ambele părţi.

  Pentru a oferi un serviciu complet şi pentru a garanta utilizarea perfecta şi funcţionare a produselor sale, compania furnizează clienţilor săi cu documentaţia şi formularele pentru HACCP, asistenţă tehnică şi consultanţă. Se poate dezvolta, de asemenea, planurile de lucru şi programe de curatare personalizate la cerere.